Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На телеканалі “Скіфія” відкриється фан-зона Зимових Олімпійських ігор

У приміщенні Херсонської філії ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” 9 лютого розпочне роботу прес-центр із лекторієм та фан-зона для висвітлення подій Зимових Олімпійських ігор-2018.

Спілкування журналістів та студентів зі спортсменами, експертами, діячами в галузі спорту, представниками НОК України у Херсонській області відбуватиметься у прес-центрі телеканалу “Скіфія” (м. Херсон, Перекопська 10), тут же діятиме і лекторій.

Фан-зона облаштована таким чином, що кожен охочий зможе переглянути найяскравіші моменти Олімпіади, отримати найсвіжішу інформацію й сфотографуватися з відомими спортсменами.
“Для цього у нас є всі можливості. Ми відкриваємо прес-центр, який повністю облаштовано для проведення таких заходів. Є і відповідне оснащення для того, аби журналісти працювали комфортно. Крім того у нас є можливість транслювати всі заходи на радіо та телебаченні. А у холі філії діятиме фан-зона”, – зазначив т. в. о. менеджера Херсонської філії Суспільного Вадим Хоменко.

За словами продюсера філії Василя Середюка, відкриття фан-зони стане хорошим приводом, аби привернути увагу молоді до спорту через цікаві події Олімпіади-2018: “Ми вирішили організувати та провести зустрічі із відомими в регіоні олімпійськими чемпіонами. Будуть прес-конференції для регіональних журналістів, будуть лекції для студентів херсонських вишів та учнів училища вищої спортивної майстерності”.

Журналісти активно висвітлюватимуть події зимових Олімпійських ігор. Розроблений графік заходів включає виробництво й трансляцію теле- та радіопрограм в ефірі Херсонської філії суспільного мовника. Заплановано ранкові ток-шоу – до студії запрошуватимуть відомих спортсменів, які брали участь в Олімпіадах минулих років. В ефірі інтерактивної програми “Про це говорять” на радіо “Скіфія Центр” зі слухачами спілкуватимуться спортивні експерти. Будуть і тематичні сюжети в новинах. А у програмі “Тема дня” говоритимуть про результати наших спортсменів, розвиток олімпійських видів спорту на Херсонщині та підіб’ють підсумки Олімпіади.

Начальник управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської ОДА Юрій Кан зазначив, що організація підтримала намір керівництва філії створити фан-зону Олімпіади: “Такі заходи – це добра нагода пробудити активність молоді й всіх, кому небайдужий спорт і хто вболіває за те, аби українська збірна показала гарні результати. Крім того студенти спілкуватимуться із відомими в регіоні олімпійцями, це теж великий плюс”.

Нагадаємо, у приміщенні центральної дирекції ПАТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” за адресою: Мельникова, 42 відкриєтьсяОфіційна фан-зона Зимових Олімпійських ігор-2018, яка працюватиме цілодобово з 9 по 25 лютого.

UA:Суспільне мовлення

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН