Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Віталій Свінціцький визнаний кращим меценатом Херсонщини 2017 року

Президент ФК “Колос” (Асканія-Нова) Віталій Свінціцький визнаний кращим меценатом Херсонщини 2017 року.

За традицією, по завершенні футбольного сезону спортивний журналіст Олександр Крупіца вже 32 рік поспіль проводить опитування тренерів, спеціалістів футболу, аби визначити лауреатів футболу Херсонщини у різних номінаціях, пише Новамедіа.

БІльшість лічильників спорту, спортсменів і тренерів підтримують слова автора заходу, що існування команд залежить в першу чергу від тих хто підтримує футбол не на словах а справами, вкладаючи фінанси у гру мільйонів. Тому вперше автором опитування було включено до списку номінацію «Кращий меценат футболу».

Тут було три претенденти Микола Моргун з Новомиколаївки Високопільського району, каховчанин Ігор Хомінець та Віталій Свінціцький з Асканії-Нової. Вони всі зробили пристойний вклад у розвиток футболу своїх селищ та сіл, однак все ж такі більше меценатства проявив Віталій Свінціцький, при підтримці якого команда «Колос-ОТГ» з Асканії-Нової стала володарем кубка області та срібним призером.

І головне що в Асканії-Новій було розпочато реконструкцію занедбаного стадіону, де з’явилося хороше футбольне поле з трав’яним газоном, зручними пластиковими сидіннями для глядачів. Тут проходять змагання як дорослих так і дитячих команд. Він переможець цієї номінації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН