Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні відбудеться суд щодо законності будівництва маєтку екс-губернатора на березі річки Дніпро

“Мы в прорубь загоним”, – пообіцяв Микола Костяк майданівцям 24 січня 2014 року руською мовою під стінами Херсонської ОДА разом з поплічниками екс-регіоналами Єгором Устиновім та Ігорем Козаковим. Пройшло 4 роки і сьогодні незаконне межигір’я у Антонівці, яке було зведене за рахунок бюджетних коштів, що вкрали у народу, тепер може бути узаконене.

Громадська організація “Антонівська хвиля” на чолі з Ганною Зарудною закликають активістів Херсона та небайдужих жителів прийти сьогодні до суду. Ось, що вона написала на сторінці в Фейсбук:

 – СУДОВА ВЛАДА УКРАЇНИ ПОВІДОМЛЯЄ: 25.01.2018р. о 13.00год. в приміщенні міського суду (суддя Дорошинська В. Е. ) відбудеться судовий розгляд справи за позовом ГО «Антонівська хвиля» до Управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Херсонської міської ради (керівник Маршак Р.М) щодо скасування державної реєстрації декларацій наданих сім’ї Костяка.
Просимо підтримати громадську організацію в судовому засіданні.

Нагадаємо, що саме при екс-губернаторі Миколі Костяку зникли 56 млн гривень, які були направлені на будівництво мостопереходу міх Таврійським та ХБК. На той час першим заступником Миколи Костяка був Єгор Устинов, який поряд з ним був і на антимайдані.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН