Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Спрацювали оперативно та організовано

Для того, аби розчистити міські вулиці та тротуари від снігу, техніка розпочала працювати рано-в-ранці, близько четвертої, – повідомив головний інженер КП «Бериславська ЖЕК-1» Юрій Раков.

Снігова хуртовина могла стати причиною зупинки транспортного сполучення містом, тож робота з ліквідації її наслідків потребувала оперативних дій з боку міської влади та комунальників.

Вчорашній сніг, який засипав місто, подекуди має перемети більше 50 см., тож для прибирання вулиць було задіяно техніку КП «Бериславська ЖЕК-1» та КВУ «Бериславський водоканал» попередньо переобладнану для прибирання снігу (навісне обладнання для підгортання снігу). Досить оперативно та організовано, наслідки негоди, мінімізовано.

Техніці, що займається розчищенням, довелось проходити декілька разів, аби забезпечити належну чистоту та прохідність доріг і тротуарів. Відтак, рух містом, як на авто так і пішки забезпечено. Що правда, автомобілістам необхідно зважати на льодовий прошарок, що подекуди вкриває асфальт, бути обачними та дотримуватись безпечної швидкості руху.

Міська влада, в чергове звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власники магазинів та торгових точок з проханням, дотримуватись правил благоустрою, вчасно наводити порядок та чистоту на території, забезпечити зручний та безпечний підхід для своїх відвідувачів.

Бериславська міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН