Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Каховці відбувся ювілейний фестиваль “Різдвяні зорі”

На різдвяні свята трапляються справжні дива, і зірки загоряються навіть вдень. Де, запитаєте ви? На фестивалі « Різдвяні зорі», який вже вдесяте проходить у Каховці. І звичайно, будь-яке диво повинно створюватися добрими чарівниками. Такими чарівниками для маленьких зірочок стали Світлана та Ігор Бжезицькі.

Фестиваль завершив традиційну різдвяну акцію «Ой, радуйся, земле, Син Божий народився!», яку кожного року організовує Благодійний фонд «Лепта».

Тож 17 січня у приміщенні МПК «Меліоратор» зібралися творчі колективи загальноосвітніх шкіл міста та району, позашкільних закладів, які представляли номери на Різдвяну тематику.
Кожен виконавець віддавав частинку свого серця глядачам. І може не все було досконало з боку хореографії та вокалу, але діти дуже старалися. Усі учасники отримали грамоти та солодкі подарунки, пише Каховська зоря.

Фестиваль «Різдвяні зорі» вдесяте став яскравою частиною життя нашого міста. Ось так і запалюються зірки поряд з нами, і в цей день вони сяяли особливо яскраво…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН