Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після антирейдерського маршу активісти “Стоп корупції” почали отримувати масові заяви про рейдерство у Херсоні

Після акції проти рейдерського захоплення низки підприємств у Херсоні активісти “Стоп корупції” почали отримувати численні заяви про факти “віджиму” бізнесу. Про це за результатами двох днів антирейдерського маршу розповіли представники проекту.

“На телефон, який ми залишали у листівках, почали надходити численні дзвінки із повідомленнями про факти захоплення підприємств і бізнесу у місті. До нас звертались місцеві жителі та розповідали про злочини”, – розповіли активісти “Стоп корупції”.

Нагадаємо, активісти “Стоп корупції” провели антирейдерський марш проти бездіяльності влади та правоохоронних органів під час рейдерських захоплень підприємств у Херсоні. Ідеться, зокрема, про незаконне привласнення найбільшої будівельної компанії у місті “Херсонбуд”.

Журналісти з’ясували та оприлюднили схеми рейдерства та причетність до них високопосадовців. Серед імовірних організаторів захоплення бізнесу у Херсоні, за даними “СтопКору”, може фігурувати відомий у місті політик, а в минулому міський голова Володимир Сальдо. На його можливу причетність до рейдерства вказували місцеві жителі, які звернулись до стопкорівців під час маршу.

Свою акцію активісти проекту розпочали під стінами Херсонської обласної державної адміністрації, далі відвідали міську раду, прокуратуру та поліцію.

Група молодиків стежила за активістами “Стоп корупції” під час проведення антирейдерського маршу у Херсоні. Чоловіки перебували на всіх локаціях, де активісти проводили свої заходи і супроводили представників проекту до готелю, де вони зупинились на час перебування у місті.

Стопкор

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН