Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці обирають танці!

Болять суглоби? Вистрибує серце? Понаний настрій? Цього завсідникам «танцювального гуртка»  активних пенсіонерів Нової Каховки  не зрозуміти, оскільки вони впевнені: танці  і спілкування – надійний спосіб відсунути старість якнайдалі. А їм, між іншим, від 55 до 80, а деяким  навіть  майже 90 років!

Кожної неділі, влітку – на танцювальному майданчику в містечку атракціонів, в холодну пору року – у холі Палацу культури, вони збираються за будь-якої погоди, за будь-яких обставин, пише НК Онлайн. І проводять вільний час не у розмовах про політику й хвороби, а за у любленим заняттям – танцями під супровід Народного духового оркестру міського Палацу культури! І хто хоч раз бачив їхні виступи, не вірить, що танцюють пенсіонери, ветерани.  Дідусі й бабусі в такому амплуа дивують усіх, а головне – надихають власним прикладом. Такі запал, енергію,  позитив можуть випромінювати дійсно щасливі, не пригнічені старістю, люди. Та про старість тут і не мовиться.

За багато  років  у них склались свої традиції: святкування нового року, днів народжень,різних  радісних подій. А є ще одна: під час зимових свят  на такий  творчий вечір до наших бабусь і дідусів заходить дорогий гість – міський голова Володимир Коваленко.

Зі щирими вітаннями, солодкими подарунками, побажаннями щастя, довголіття, злагоди та миру Володимир Іванович завітав до завжди активних і позитивних містян вчора, 13 січня.

Учасників творчого вечора також поздоровили заступник мера Олег Тарабака, радник міського голови Юрій Кобцов, голова міської ради ветеранів Дмитро Папуша, начальник відділу культури і туризму Наталія Зарудна. Усі вони зичили  активістам одного – продовжувати у такому ж дусі, бути вірним традиціям і завжди своїм прикладом надихати новокаховчан на активний спосіб життя, яке обов’язково має супроводжуватись гарним настроєм і приємними митями спілкування.

Присутні раділи, мов діти. Вони подякували за увагу і піклування, за щирі слова і за те, що мають можливість у такий спосіб проводити час, оскільки жодного разу, навіть коли Палац культури перебував на стадії відновлення, для них у місті не зачинили жодні двері. Ну, а після таких теплих вітань – танці! Які будуть завжди, за будь-якої погоди!

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН