Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська школа №3 підбила підсумки декади доброчинності

Швидко  плине  час. Здається, зовсім нещодавно готувалися до новорічних свят, а от вже й половина зимових канікул промайнула… І вже зовсім скоро завирує шкільне життя в новому семестрі.

Проте повернемося ще раз у кінець року і підведемо підсумки Декади доброчинності, яка тривала в ЗОШ #3 наприкінці грудня. В рамках заходу проходили такі акції: “Поділись яблуком”, “Смаколики для солдата”, “Милосердя”, “Напиши лист Солдату”, благочинний “Сорочинський ярмарок”, НК Онлайн.

Зібрані  близько 60 кг яблук розділили між дитячим протитуберкульозним санаторієм “Дружба” та Управлінням соціального захисту населення. Ми впевнені, що ослабленим хворобою діткам вітаміни принесли користь, а соціальні працівники рознесли самотнім літнім людям гостинці від школярів. Адже це так важливо відчувати в переддень великих свят, що ти не один і про тебе піклуються!

Під час акції “Смаколики для солдата”, до якої приєдналися всі – учні, батьки, вчителі, було зібрано таку кількість продуктів: 80 пачок печива і вафель, близько 8 кг солодощів, 5 кг цукерок, 1 пачка згущеного молока, 2 пачки чаю, 3 пакети приправ, 6 банок консервів, 32 пачки різноманітних круп, 10 пачок макаронних виробів, 17 банок варення та джему.

Під час “Сорочинського ярмарку” учні зібрали також смаколики в “Новорічно-різдвяний кошик для солдата”. Всі гостинці було передано військовослужбовцям нашої частини. А кошти, виручені від продажу під час ярмарку, класні колективи надали на благодійність. Так, членами учнівського врядування школи було зібрано 6901 грн. 50 коп. В результаті придбано дві сучасні колонки для проведення динамічних пауз для учнів, а також озвучування загальношкільних заходів.

Творчі ж роботи, які учні 1-11 класів підготували в період проведення акції “Напиши листа Солдату”, знайшли своїх адресатів у зоні АТО.

Зібраний одяг, взуття та іграшки під час акції “Милосердя” буде передано в товариство “Червоного Хреста”.

Велика подяка всім учням, батькам, вчителям за те, що долучилися до благородної справи благодійництва та доброчинності. Дарувати радість так приємно! Окрема подяка другу нашого закладу депутату Новокаховської міської ради Олександру Афанасьєву за те, що допоміг учнівському самоврядуванню школи доставити благодійну допомогу за призначенням.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН