Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці провели святкові новорічні заходи для дітей учасників АТО

Сьогодні, 4 січня, у новокаховському Палаці культури відбувся новорічний ранок, який зібрав у дружньому колі біля святкової ялинки дітей учасників АТО.

Театр юного глядача Палацу культури організував для дітей  цікаву й насичену програму заходів з танцями, хороводами, іграми, веселими піснями.  Гарний настрій та відчуття свята малюкам і їхнім батькам створювали казкові герої цікавого театралізованого дійства за участю Діда Мороза та Снігуроньки. А дітки віддячували їм усім щасливими посмішками, пише НК Онлайн.

Привітати малечу зі святами на ранок завітав міський голова Володимир Коваленко. Він побажав дітям рости розумними, слухняними і брати приклад зі своїх тат –  мужніх захисників України, завдяки яким на нашій землі панує мир. Родинам учасників АТО мер зичив  сил, витримки, щасливого життя на мирній території. А тим, хто продовжує служити Батьківщині, Володимир Іванович побажав головного:  повертатися додому, до родин, цілими та неушкодженими.

І, звичайно ж,  усіх дітлахів під завісу свята чекав невід’ємний атрибут новорічних свят – солодощі від міського голови та Благодійного фонду «Нова Каховка» (Н. Безп’ята).  Всього було придбано 142 подарунки.

Після святкового ранку усіх дітей та їхніх батьків  чекав перегляд дитячої вистави «Де знайти ялинку» у виконанні Театру юного глядача.

Батьки дітей висловлюють щиру вдячність за організацію й проведення свята, за подарунки – міському голові Володимиру Коваленку, відділу культури і туризму (Наталыя Зарудна), БФ «Нова Каховка» (Наталыя Безп’ята), Управлінню праці та соціального захисту населення (Олена Стоянчук), а також усім, хто допоміг провести заходи.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН