Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Що херсонців цікавить найбільше напередодні новорічних свят

Принаймні частину херсонців, хоча свята вже наблизилися впритул, цікавлять прості буденні справи, пов’язані із побутом. Що і зрозуміло, адже без елементарних умов комфорту, про який новорічний настрій може йти мова. Про те із якими питаннями зверталися херсонці напередодні свят до приймальні народного депутата Олександра Співаковського, на Фейсбуці повідомив Олексій Саковніч:

 – У передноворічні свята до приймальні народного депутата України Александр Спиваковский продовжували надходити звернення. Найбільша частина стосувалась Новорічних привітань Звичайно, були й більш «буденні» питання: проблеми з від’єднанням від Херсонської ТЕЦ, питань нарахування пенсій тощо.

Громадська приймальня на цьому тижні привітала голів правлінь ОСББ міста Херсон, а також дітей на передноворічному святі в ОСББ «Альянс» (вул. Кабишева 10, 12).

Окремо обговорювались питання засвоєння субвенції на здійснення заходів соціально-економічного розвитку дитячими садками міста Херсон: №4, №8 та №75. Завдяки змінам у Бюджеті на 2017 рік, вказана субвенція залишається у місцевих бюджетах, тому дитсадки зможуть засвоїти субвенцію вже у першому півріччі 2018 року.

Окремо зазначаємо, що громадська приймальня буде працювати у перший четвер нового року, 04 січня 2018 року з 13:00 до 15:00 за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, бд. 39-А (тел.: 0552-49-60-09).

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН