Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві відбувся показ фільму ” Невидимий батальйон”

Передноворічний показ і зустріч зі знімальною групою та ідейними натхненниками фільму стали можливими завдяки ініціативі ТОВ «Інформаційне Агентство Українська Медіа Група».
До початку перегляду картини з жінками – авторками зустрілись голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко та секретар Миколаївської міської ради, виконуюча обов`язки Миколаївського міського голови Тетяна Казакова . До Миколаєва представляти “Невидимий батальйон” приїхали виконавчий продюсер картини Оксана Іванців, режисер Світлана Ліщинська та волонтер Соломія Бобровська.

” Хочу подякувати організаторів цього показу – товариство Інформаціне Агентство Українська Медіа Група. Адже, ми повинні пам`ятати тих хлопців і чоловіків, дівчат і жінок завдяки героїзму яких ми маємо можливість тут святкувати Новий Рік і Різдво Христове під мирним небом”,- зазначила голова Миколаївської обласної ради Вікторія Москаленко.

На знак вдячності жінкам, які сьогодні здійснюють просвітницьку діяльність на теренах України, голова Миколаївської обласної ради вручила авторкам картини відзнаки, затверджені обласною радою – Хрест Святого Миколая.

Зйомки повнометражної документальної кінострічки стартували 4-го травня. Фільм знайомить глядачів із долями шести героїнь, які беруть участь у захисті незалежності, територіальної цілісності України.

” Дякую, що Ви прийшли сьогодні на перегляд нашої стрічки. Мені важко представляти його. Фільм багато чого сам говорить за себе. Це перш за все історії про нашу війну. Це документальні історії, тому вони справжні. У документальних історіях сам Бог стає режисером. Це війна через жіночі долі, через погляди наших режисерів. Зазвичай, на війну через такий ракурс ніхто не дивиться. Як правило, коли розповідають про війну, говорять лише чоловіки і про чоловіків. А ми зазирнули у це пекло через жіночий біль, через жіночу силу”,- підкреслила виконавчий продюсер стрічки.

Миколаївська обласна рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН