Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ветеранів педагогічної праці привітали із новорічними святами у Херсоні

Про це розповіла на Фейсбук Галина Лугова, депутат Херсонської міської радид

 – В кафе “Золотий ключик” відбулася чергова, передноворічна зустріч з ветеранами педагогічної праці. Захід відбувся за ініціативи “Асоціації працівників закладів освіти м. Херсона”, її голови Верещаки Т. Ю. Метою заходу є системна співпраця з ветеранами педагогічної ниви, які все життя присвятили дітям, а зараз знаходяться на заслуженому відпочинку. Захід супроводжував Зеленівський ансамбль “Веселка”, своїм золотим співом. Співали разом пісень, читали вірші, ділилися спогадами, танцювали. На свято завітали Дід Мороз та Снігурка з новорічними привітаннями.

На зустріч був запрошений депутат Херсонської міської ради Рожков Юрій Геннадійович. Зі словами подяки до депутата звернулася заступник начальника управління освіти Херсонської міської ради Кулик О. М. Юрій Геннадійович визнаний кращим меценатом освітньої галузі міста Херсона за 2017 рік! Освітяни та Юрій Рожков обмінялися словами вдячності та новорічними привітаннями.

Юрій Геннадійович виступив спонсором і цієї зустрічі, привітав всіх присутніх солодощами! Щиро дякуємо за підтримку, бажаємо Вам Божого Благословення і впевнені в тому, що коли галуззю опікуються такі люди – галузь в надійних руках! Наступна зустріч з ветеранами відбудеться 19 січня на Водохреща в актовій залі “Зеленої школи”, куди всіх запросила ведуча свята, директор закладу, депутат Херсонської міської ради Галина Лугова.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН