Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Волонтерство – стан душі, вихований батьками, школою, оточенням, – Олександр Сидоренко

У Міжнародний день волонтера підприємець з Нової Каховки Олександр Сидоренко був нагороджений відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

Впродовж трьох років бізнесмен не полишає цей напрямок діяльності, оскільки вважає, що бізнес повинен бути соціально відповідальним: воїни ЗСУ та добровільних батальйонів є живим щитом для всієї України і дають змогу, в тому числі, і підприємцям розвивати власну справу й отримувати прибутки.

«Впродовж всіх цих років я бачу, що всі, хто працював від самого початку війни на Донбасі, продовжують працювати й нині. Хоч значну частину взяла на себе держава. Але тим не менш, ми – у теплі, маємо змогу відпочивати у колі друзів й родини, дивитись телевізор. А хлопці – в окопах, відірвані від сімей, звичного оточення, щомиті ризикують життям. Ми маємо дбати, щоб вони були повністю забезпечені необхідним і знали про підтримку з тилу», – впевнений Олександр Сидоренко.

Допомога армії – не єдиний напрямок волонтерської діяльності. Це – стан душі, який виховали батьки, вчителі, друзі. Тому без уваги підприємця не залишаються лікарні, школи, бібліотеки, взагалі всі, хто звертається про допомогу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН