Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв привітав єврейську громаду Херсонщини із Ханукою

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв через Фейсбук привітав євреїв Херсонщини зі світлим святом Хануки:

 – Протягом 12 – 20 грудня єврейський народ відзначає Хануку — свято перемоги світла над темрявою. Свято свічок, які запалюють на честь дива, що сталося при освяченні Храму після перемоги війська Ієгуди Маккавея над військами царя Антіоха в 164 році до нашої ери.

З цього 8-денного свята кожен має винести для себе урок — не зупиняти свій розвиток, не залишатися такими, якими були вчора, а щодня чесними справами запалювати світло добра у своєму серці. Адже всередині кожного з нас є маленька свічка, яка в змозі перемогти темряву.

Тому шановні представники єврейської громади, бажаю, щоб з кожним днем все яскравіше сяяли ваші свічки надії, щоб тропа життя була заслана щастям, серце зігріте любов’ю, а домівка – сімейним затишком.

Давайте разом вірити в дива, берегти рідних та близьких, дарувати радість всім, кого дарує нам доля. Бажаю, щоби з кожним ханукальним днем ​​світла і тепла у вашому житті ставало все більше і більше!
Веселої та доброї Хануки!
Хаг Ханука самеах!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН