Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні знов відкриє свої двері резиденція святого Миколая

Як і минулого року, резиденція святого Миколая чекає на малечу із батьками у нижньому храмі Святої Тройці, за адресою проспект Кирила та Мефодія, 15 а.

Розпочне свою роботу резиденція святого Миколая із 19 грудня. Але вже зараз від дітлахів приймають листи до святого Миколая, де вони висловлюють свої бажання та мрії.

Нагадаємо, що минулого року ця резиденція відкрилася вперше, її відвідало багато маленьких херсонців, отримали діти і подарунки. Цього року у храмі також чекають на усіх, хто бажає приєднатися до чудового зимового свята.

Організатори запрошують усіх херсонців приходити, телефонувати до резиденції, записуватись на прийом і замовляти подарунки дітлахам. Торік резиденція Святителя теж відкрилась за 10 днів до свята Зимового Миколая. До неї приходили мешканці Шуменського, інших мікрорайонів міста і записувались на прийом до Чудотворця. Також батьки могли через Миколая Угодника передати своїм дітям подарунки, бо чекають вони святого з нетерпінням. У житії описаний факт, коли єпископ Мирлікійський приніс на Різдво подарунки трьом донькам багатія, який розорився.

19 грудня після святкової Божественної літургії Святитель прийматиме маленьких херсонців у своїй резиденції. Організатори запрошують всіх приходити родинами, залишати вітальні листівки. Якщо бажаєте допомогти Святому Миколаю ви можете зробити подарунок дітям які знаходяться у кризовій ситуації та завчасно принести в резиденцію. Тим самим, ми стаємо руками святого які зроблять диво для маленьких діток.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН