Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сайт Херсонської міської ради “креативить”

На сайті Херсонської міської ради з’явилося дуже яскраве оголошення із не менш вражаючим написом: І побігли до санчат Галя, Петрик і Кіндрат.

У такій оригінальній формі херсонців інформують про те, куди звертатись у разі виникнення екстрених ситуацій під час негоди. Прокоментувала цю “творчість” херсонської виконавчої влади на Фейсбуці громадська активістка та журналістка Євгенія Вірліч:

 – Я думала, що міськрада вже нічим не здивує. Ан нєт: не буває недосяжного. Ось таке фото поставили до новини про механізм прибирання снігу в Херсоні цієї зими. Мучусь у здогадках, хто це: в.о. управ.дебілами чи хтось із її алкооточення. На Валентина Чеснокова не схоже – він симпатичніший. А от на Катерину схоже. Або на когось із її вірних псів. Ось до чого алкоголізм призводить: отаке постять на сайті міської ради.

Слід зазначити, що для херсонців таке ставлення до проблем, що виникають у місті під час негоди, може виглядати, як мінімум цинічно, адже у пам’яті городян яскравим спогадом залишається ситуація на автошляхах та тротуарах, яка склалася минулої зими у Херсоні внаслідок неквапливості міської влади. У результаті – черги до травмпунктів та СТО, адже постраждали і пішоходи, і автомобілісти. Чи дійде міська влада на чолі із міським головою цього року від жартів на тему снігових заносів до реальних дій? Вже скоро побачимо.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН