Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині пройшли “Олешківські ігри-2017”

Громадська організація “Добродія-Херсон” залишається послідовною в своїй діяльності щодо підтримки розвитку дитячого та юнацького спорту. Організація виступила одним із спонсорів Відкритого чемпіонату м. Олешки з боксу “Олешківські ігри-2017”. Упродовж трьох днів 187 юних боксерів з різних міст нашого регіону демонстрували свою майстерність на ринзі престижного турніру. Трьом спортсменам лідер ГО “Добродія-Херсон” Вікторія Гавренкова вручила спеціальні призи ( кубки та грошові премії), а саме:

Соколовський Данило (м. Гола Пристань) – НАЙКРАЩИЙ БОКСЕР – спеціальний приз від ГО “Добродія-Херсон” у відкритому чемпіонаті м.Олешки з боксу “Олешківські ігри-2017”
Спинов Микола ( м. Олешки) – володар спеціального призу ЗА ВОЛЮ ДО ПЕРЕМОГИ від ГО “Добродія-Херсон” у відкритому чемпіонаті м.Олешки з боксу “Олешківські ігри-2017”
Филипенко Юлія ( м. Олешки) ) – володарка спеціального призу НАЙТЕХНІЧНІШИЙ БОКСЕР від ГО “Добродія-Херсон” у відкритому чемпіонаті м.Олешки з боксу “Олешківські ігри-2017”

Добродія-Херсон

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН