Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

До 57-ї бригади на передовій в зоні АТО відвезли сьогодні допомогу з Херсона

Про це на Фейсбук пише голова Херсонської обласної держадімінстрації Андрій Гордєєв:

 – Вітаю з першим днем зими, і нагадую, зима це не лише новорічні подорожі, яскраві сніжинки та родинні застілля, але ще й мерзла земля, холодні окопи та бліндажі.

Сьогодні відвідали нашу підшефну 57-му бригаду на передовій в зоні АТО та доставили їм усе необхідне, щоб полегшити умови зимової служби для наших захисників: привезли електрогенератори, медикаменти, продукти харчування та інші речі.

Бійці нашоі 57-мої бригади щодня несуть службу у важких умовах на передовій, щоб ми з вами мали можливість зустріти новорічні свята у мирі та сімейному колі.
А значить наш владний та громадський обов’язок – підтримати наших захисників.
Дякую за участь у цій поїздці нашому капелану Сергій Чудинович та депутату Херсонської обласної ради Ігор Йосипенко. Отець Сергій традиційно доставив на фронт Слово Боже, а депутат фракції БПП Ігор Йосипенко – гостинці від земляків з Бериславського району.

Раджу всім відвідати передову, щоб усвідомити завдяки кому тримається сьогодні держава, а також на власні очі побачити до чого призводить «руський мір», з яким сьогодні знову починають загравати деякі політичні сили.

Не забувайте, що в країні йде війна за нашу з вами незалежність, і пам’ятайте, що наше майбутнє захищають сьогодні прості херсонські хлопці, – зокрема, з нашоі 57-Ї бригади.

Від імені всієї Херсонщини передали сьогодні допомогу та привітання для бійців на форонті. А від імені наших воїнів передаємо вітання всім землякам на Херсонщині.
З першим днем зими, друзі!
Під Донецьком сьогодні сніг і трохи «гриміло»!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН