Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях показували іноваційні підходи в освіті

Важливим засобом, що сприяє обміну педагогічним досвідом та стимулює педагогів до вдосконалення власної професійної майстерності, є проведення ними відкритих заходів.

Відповідно до річного плану Великокопанівського ДНЗ ясла-садок “Ягідка” з 13.11. по 21.11.2017 н.р. були проведені колективні перегляди занять до педради: «Формування професійної компетентності педагогів через інноваційну діяльність».

Вихователі на заняттях, так організовують життя малят, що саме заняття стало своєрідним, захоплюючим, у процесі якого без перевантаження, з радістю діти набували необхідних знань і вмінь, повноцінно розвивали свої здібності… Дитині потрібно відчувати себе розумною. Саме упродовж неділі ми мали змогу побачити на заняттях використання різних інноваційних технологій , а саме : використання ІКТ, ігрові прийоми з елементами гри-драматизації, схеми – моделі для навчання дітей описовим розповідям, коректуальні таблиці.

Під час проведення колективних переглядів вихователі продемонстрували свою педагогічну майстерність і професіоналізм, завдяки чому значно підвищилася якість занять та їх результативність.

Кожен педагог дитячого садка відвідав відкриті заходи, де не тільки подивився роботу своїх колег, а й брав активну участь в обговоренні переглянутих заходів

Відділ освіти Великокопанівської ОТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН