Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Андрій Гордєєв заявив про підпал на Херсонщині дорожньої техніки іноземної компанії

На Фейсбуці Андрій Гордєєв, голова Херсонської обласної державної адміністрації, повідомив, що на Херсонщині відбувся підпал дороговартісної сільгосптехніки6

 – В ніч з 21-го на 22-ге листопада поблизу села Милове Бериславського району зловмисники підпалили дорожню будівельну техніку – ресайклінг та асфальтоукладальник, що належить Україно-польській компанії, яка здійснювала ремонт на 12 км ділянки автошляху Берислав-Мар’їнське.

З займаним вогнем боролися охоронці, які також повідомили, що хулігани кидали в них та у техніку коктейлі молотова. Співробітники поліції неподалік місця події знайшли каністри з пальним. Щодо суми збитків, то її мають визначити спеціальні страхові експерти, але приблизно можна сказати, що розмір втрат становитиме не один мільйон гривень та саме головне, постраждала репутація країни.
Адже після таких випадків хто з іноземних партнерів довірятиме і співпрацюватиме з нами?!

Для того щоб проводити відповідний ремонт дороги (а ми всі знаємо, який критичний стан цієї дороги), ми близько 10 місяців проектували, проходили погодження і експертизи, захищали перед урядом необхідність цього проекту для області, провели всі тендерні процедури Прозоро тощо!
Дуже прикро, що поки одні докладають максимальних зусиль задля відбудови країни, хтось її руйнує!

Ми зробимо все, щоб знайти і покарати винних!

Поділитись публікацією

Один коментар

  1. а то что для ремонта дороги привлекается Польская компания, это не абсурд!!!???

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН