Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогоднішні вчинки визначають майбутнє нашого міста та України, – Олена Урсуленко

У житті кожної країни є дати, які не забуваються. В Україні – це День Гідності і Свободи, якому передували дві революції 2004 та 2013 років. Революція Гідності (2013) дала нам, українцям, усвідомлення себе як нації, самоідентичності. До цього український народ йшов декілька віків. Студентство на Майдані в 2013 році з вимогою повернути європейський курс, де в державі головне – людина, дала поштовх до подій, які сколихнули все суспільство.

“Душу й тіло ми положим
За нашу свободу”, – з такими словами розпочинався кожен день на Євромайдані. Це були суворі дні, сповнені кровопролиття і жертовності.

Сьогодні в Херсоні в рамках відзначення Дня Гідності і Свободи відбулася урочиста хода, яка повернула нас до буремних подій 2013-2014 рр., також біля Меморіалу Героїв Незалежної України відбулася спільна молитва за мир в Україні та покладання квітів.

Сьогодні День Архангела Михаїла і такий важливий в житті кожного українця – День Гідності і Свободи! Дуже символічно – 21 листопада об’єднало два значущих свята для нашої Держави. Свято Сили Духа, чистоти Помислів і впевненості в перемозі над корупцією і хаосом. Пам’ятаймо всіх, хто поклав життя за волю рідної землі, свого народу, шануймо тих, хто і сьогодні продовжує відстоювати незалежність Держави на Сході України. Тож, будемо гідними свободи! Я вітаю Вас, бажаю миру і завжди пам’ятати- від Ваших Вчинків залежить майбутнє міста і всієї України!” – звернулася до городян у Фейсбуці секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН