Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Миколаївщині шахраї розсилають SMS з вимогою погасити податковий борг

Фіскальна служба Миколаївщини попереджає про шахрайські SMS-повідомлення.

Головне управління ДФС у Миколаївській області інформує платників податків, що до суб’єктів господарювання Миколаївщини надходять  SMS-повідомлення нібито від органів ДФС у Миколаївській області.

Через SMS-повідомлення шахраї вказують на наявність податкового боргу, його суму та контактні телефони для «вирішення питання» погашення податкового боргу.

Звертаємо увагу, що органи Державної фіскальної служби Миколаївщини не направляють платникам податків SMS-повідомлення щодо наявності податкового боргу. Працівники фіскальної служби Миколаївщини при виконанні функціональних повноважень чітко дотримуються вимог чинного законодавства України, у тому числі при проведенні заходів щодо погашення податкового боргу.

Застерігаємо платників податків, що потрібно бути уважними, ретельно перевіряти інформацію та не дозволяти аферистам вводити себе в оману.

Шановні представники бізнесу, якщо вам відомі подібні випадки шахрайства, просимо повідомляти управління внутрішньої безпеки територіальних органів ДФС у Миколаївській області, за адресою: м. Миколаїв, вул. Чкалова, буд. 20, поверх 6, телефон: 47-21-28 (з 9 до 18 год.), або чергову частину Головного управління ДФС у Миколаївській області, за телефоном: 50 18-41 (цілодобово).

Головне управління ДФС у Миколаївській області

Миколаївська Правда

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН