Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні АТОвці пікетують Білий дім

Учасники війни на Сході України сьогодні прийшли під стіни облдержадміністрації з вимогою відкритого розслідування смерті побратима з Берислава Сергія Кочемазова.

Минулого четверга він після візиту до обласного госпіталю інвалідів повернувся додому і отруївся невідомими медикаментами. Товариші присягнули добитися справедливості у цій справі.

Сергія Качемазова витягли з-під завалів терміналу Донецького аеропорту. Кіборг стояв до кінця. З важкими пораненнями доставили до найближчого госпіталю. Після демобілізації звернувся за допомогою до лікарів обласного госпіталю.
«Після спілкування з лікарем Сергій «вибухнув», знаєте, як це буває – тяжкі поранення, психологічні травми… Він сказав, що повернеться до лікарні тільки на «швидкій». Приїхав додому і випив якісь ліки, а йому багато й не треба було. Залишив прощальний лист: «Вибач, мамо. Ми нікому не потрібні…», – розповів побратим Сергія Роберт Погорєлов.
Кіборга Сергія Качемазова, 1978 року народження, поховали у Бериславі. Залишилась мама.

АТОвці з різних районів області вимагають правосуддя від очільників області. Також свої вимоги викладуть у листах Президенту та голові Верховної Ради України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН