Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський нардеп анонсував початок повномасштабних робіт на мостовому переході «ХБК-Таврійський»

Про це він повідомив журналістів на брифінгу, що відбувся у Школі гуманітарної праці. У навчальному закладі зводиться один з корпусів, в якому розташовуватимуться 8 навчальних класів, актова та конференц-зала, гурток робототехніки та 3D-конструювання.

Народний депутат наголосив, що влада працює над створенням потужного освітнього середовища і надає кошти регіону у вигляді субвенцій.

«Це системна робота, яка спрямована на покращення життя на Херсонщині. Школа гуманітарної праці отримала, за моїм зверненням, 1,5 мільйони на будівництво навчального корпусу, 4,5 млн. грн. спрямовані на проведення санації приміщення Фізико-технічного ліцею, 1,5 млн. – на обладнання спортивного майданчика ХДУ. За державні кошти встановлено сучасну систему опалення в обласній дитячій бібліотеці ім. Дніпрової Чайки. 18 листопада розпочнуться повномасштабні роботи на будівництві мостопереходу», – повідомив народний депутат України Олександр Співаковський.

Директор Школи гуманітарної праці Артем Кияновський подякував народному депутату за підтримку в розвитку освітнього закладу.

«У нас навчаються діти навіть у читацькій залі бібліотеки. Це свідчить, що існує попит на гарну освіту. І ви сприяєте створенню школи, яка любить дітей», – сказав Артем Кияновський українською і підкреслив, що знати державну мову – обов’язок кожного громадянина України.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН