Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні відкрилась виставка присвячена 100-річчю ХДУ

3 листопада 2017 року в Херсонській організації Національної спілки художників України (площа Свободи, 1) відбулось урочисте відкриття виставки творчих робіт викладачів та студентів спеціальності «Образотворче мистецтво».

Виставка присвячена 100-річчю з дня заснування Херсонського державного університету і триватиме до 15 листопада. Учасників цього заходу привітав народний депутат України Олександр Співаковський, який побажав наснаги, цікавих та креативних ідей в творчості, підкресливши: “Вражений побаченим: висока духовність та велика майстерність в роботах художників, які бачать історію майбуття нашого міста, нашого південного краю. Творіть майбутнє, пам’ятаючи , що найвища цінність у суспільстві – це людина. Незважаючи на 21 вік IT-технологій такі роботи може творити лише неординарна особистість, а завдання викладачів – допомогти талановитій людині реалізуватись і знайти себе в сучасному світі“.

Відкриття виставки відбулось у рамках заходів, присвячених 100-річчю навчальному закладу.

Саме святкування 100-річчя ХДУ відбудеться 17 листопада в Херсонському академічному обласному муздрамтеатрі ім. Миколи Куліша.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН