Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні вітали працівників автомобільної галузі та шляхового господарства

Всіх, для кого життя – це дорога в прямому значенні, у жовтні відзначають своє професійне свято. В області – 14 підприємств-автоперевізників, діють комунальні підприємства шляхового господарства.

Професійна спілка автомобілістів та дорожників налічує близько 2 тисяч осіб. Про приєднання до обласного осередку профспілки заявив і колектив «Облавтодору».

«Діяльність профспілки націлена на представлення інтересів працівників автомобільної галузі та шляхового господарства у органах виконавчої влади, місцевого самоврядування, у стосунках з роботодавцями. І хоч всі сторони є соціальними партнерами, але є певні питання, які треба узгоджувати, аби підприємства працювали більш ефективно, а працівники відчували себе більш захищеними», – таким бачить своє головне завдання голова обласної професійної спілки Валерій Михайлов.

В обласному академічному музично-драматичному театрі ім. М. Куліша відбулись урочистості, на яких вітали ветеранів і сьогоднішніх працівників, котрі показують гарні результати у роботі. У сфері існують проблеми, але про них у свято говорити не бажають.

«Для того, аби автобус прибув о 6-ій ранку на зупинку, водію потрібно прийти на роботу о 5-ій, а диспетчеру і медичному працівнику – ще раніше. Це важка праця і велика відповідальність», – сказав голова регіонального відділення Всеукраїнської асоціації автоперевізників Євген Васильєв.

Про велику відповідальність професії говорили і ветерани, які десятки років провели за кермом. Вночі крізь туман і ожеледицю вели свої автобуси, бо за плечима – 40 пасажирів, яких треба доставити живими і здоровими у пункт призначення. Кращі працівники галузі були нагороджені дипломами й подяками. Актори облмуздрамтеатру привітали автомобілістів й дорожників святковим концертом.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН