Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині 29 жовтня з’явиться 10 нових ОТГ

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» представлена у всіх виборчих списках на перших виборах об’єднаних територіальних громад у Херсонській області 29 жовтня. Вибори відбуваються у Білозерському, Голопристанському, Горностаївському, Каховському, Високопільському, Іванівському та Олешківському районах.

У результаті об’єднання громад розмиються межі 2 районів (Каховського та Горностаївського), збільшиться кількість населених пунктів, що втратять “статус центрів району” (Іванівка, Високопілля та Білозерка долучаться до Каланчака та Чаплинки), у Херсонській області з’явиться повністю децентралізований район – Горностаївський.

Серед лідерів за присутністю в списках кандидатів на вибори ОТГ – політична партія «БПП Солідарність»: Станіславська сільська ОТГ – 9, Білозерська селищна ОТГ – 12, Бехтерська сільська ОТГ – 14, Чулаківська сільська ОТГ – 10, Костянтинівська сільська ОТГ – 14, Іванівська селищна ОТГ – 1, Ювілейна сільська ОТГ – 6, Любимівська селищна – 8 кандидатів у депутати.

До Борозенської сільської та Високопільської селищної балотуються 8 і 25 (відповідно) кандидатів у депутати. Також в цих двох ОТГ зареєстровані кандидати від «Солідарності» на посаду голови місцевої ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН