Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Депутата від “Свободи” на сесії звинуватили в корупції

В п’ятницю 20 жовтня на засіданні  сесії Херсонської міської ради депутат Алла Беліченко розкритикувала ремонт дороги по вул. Фонтанній. Його вона назвала «груповим зґвалтуванням» і «порнографією».

Алла Миколаївна звинуватила заступника керівника КП «Дорожник» і депутата від «Свободи» Олександра Ложичева у тому, що він лише на своєму виборчому окрузі зробив одну якісну дорогу. На Фонтанній же після ремонту залишились ями і суцільні тріщини.

«Гарні дороги потрібні усім херсонцям. На моєму окрузі був проведений капітальний ремонт проїжджої частини, на окрузі Ложичева значиться як поточний. Але як назвати оту порнографію на Фонтанній? Я розумію, що з капіталовкладень перевести на «поточний» ремонт, значить – більше грошей покласти в кишеню, але ви зовсім страх втратили», – сказала у виступі Алла Беліченко.

Хтось із депутатів пожартував, що відтепер Ложичева потрібно переселяти в інші райони міста, щоб і там дороги ремонтувались. Все це було б смішно, якби не було так сумно. Практика, коли за гроші всіх городян депутати-сумісники заробляють собі бали на наступні вибори, стала звичною для цієї каденції. Політична корупція процвітає в стінах Херсонської міської ради.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН