Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Горностаївка відзначила 120-річчя

Про те, як зустріли цю дату жителі села, на Фейсбуці розповів голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв. Цього ж дня святкувало день народження і місцеве підприємство “Мир”, яке функціонує вже протягом 30 років:

 – Дякую всім, хто не лише на словах, а й конкретними справами розбудовує село. І велика заслуга в цьому Івана Івановича Доценка, який, очоливши у 1993 році сільськогосподарське підприємство «Мир», робить аграрну галузь Херсонщини привабливішою. Зазначу, що “Мир” завжди виконує функції соціально відповідального підприємства, вкладаючи мільйони гривень у розвиток і благоустрій села. Нині це найбільше в районі господарство за обсягом земель у користуванні. Це вартує великих зусиль та ресурсів. Але саме завдяки таким як Іван Іванович наша область є потужним аграрним краєм. Хочу побажати пану Доценко й на далі розвивати наш регіон, створювати нові робочі місця та знаходити сили й натхнення для футбольної команди «Мир», яку він також успішно очолює і яка з 2011 року виступає у Другій лізі чемпіонату України.

Вітаю жителів Горностаївки з Днем села і бажаю їм добра та щастя, родинного затишку в оселях, миру, благополуччя та достатку сім’ям. Нехай здійснюються мрії та надії на краще майбутнє.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН