Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учнів Новокаховського професійного електротехнічного ліцею посвятили у козаки

У День захисника України лави сучасного козацтва поповнили юнаки й дівчата, що навчаються у Новокаховському електротехнічному ліцеї.

До цієї урочистої події претенденти пройшли ретельний відбір за показниками військово-спортивної підготовки та вміннями виконувати накази. Лише ті, хто мав сильне бажання і йшов до мети, гордо можуть іменувати себе козаками й козачками.

«Ми їх називаємо «соколятами». На базі наших спортивно-військових гуртків створений козацький осередок «Сокіл». Виявили бажання стати козаками не лише юнаки, а й чотири учениці нашого ліцею. Відбулась така урочиста подія, від якої залишилось відчуття гордості за свій ліцей, за нашу Україну», – поділилась директор Новокаховського професійного електротехнічного ліцею Олександра Карпенкова.

Посвята у козаки відбулась за участі Новокаховського міського голови Володимира Коваленка, якого теж прийняли до лав козацтва. Після урочистої події соколята продемонстрували свої спортивні вміння на стадіоні ліцею, обладнаному всім необхідним для занять різними видами спорту. Новокаховський електротехнічний ліцей продовжує готувати майбутні «робочі руки» української економіки і виховувати патріотів своєї країни.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН