Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський Центр допомоги ЗСУ вирушив до зони АТО

Волонтери вирішили привітати воїнів з Днем захисника України. 11 жовтня на Схід країни відбули працівники Херсонського Центру допомоги Збройним Силам разом з артистами. Для захисників вони приготували дарунки та святковий концерт.

Координатор Центру допомоги ЗСУ, волонтер з перших днів військового конфлікту Галина Уманець розповіла, що часто спілкується з тими, хто 2014 року пішов на фронт добровольцями, і так залишився служити вже за контрактом.

«Телефонують хлопці, що стоять під Троїцьким, Зайцевим, Широкіним, Волновахою. Розповідають, що ворог продовжує обстрілювати, застосовує навіть «Гради». Зараз накопичує важку техніку біля лінії розмежування. Вони більше трьох років знаходяться на передовій, вже мають досвід і будуть стояти до кінця. Там зараз – найкращі сини України. І ми будемо їх підтримувати», – поділилась Галина Уманець.

На початку війни волонтери везли на Схід тони продуктів, одягу, ліків, апаратуру. І хоч забезпечення армії зараз на більш високому рівні, та військовики потребують утеплювачів для нових бліндажів. Завжди потрібні канцтовари. І Центр допомоги ЗСУ не припиняє своєї роботи – воїнам найбільше потрібна моральна підтримка.

До Дня захисника України співробітники Центру вирушили у зону АТО, щоб привітати воїнів святковим концертом, поспілкуватись, сказати слова вдячності за те, що ми відчуваємо їхній захист.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН