Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

28 корупціонерів виявили цього року у фіскальній службі Херсонщини

Карали по-різному. Позбавляли премій, виписували догани тощо. Але так легко відбутися вдалося не всім. 12 співробітників головного управління ДФС та Херсонської митниці скоїли злочини, які підпадають під дію кримінального кодексу. Матеріали трьох проваджень вже спрямували на розгляд до суду.

За роботою фіскалів слідкує спеціальне управління внутрішньої безпеки. Його співробітники постійно контролюють діяльністю працівників під час виконання службових обов’язків. Виявляють державних службовців, схильних до вчинення протиправних дій.

«Ми проводимо перевірки за наявною інформацією відносно працівників податкової служби так і працівників митниці», – прокоментував Сергій Фролов, заступник начальника управління внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Херсонській області.

Загалом під перевірки потрапили майже 100 співробітників служби. В управлінні внутрішньої безпеки говорять, що дві третини випадків не підтверджуються, тому що часто люди намагаються помститися фіскалам або митникам за штрафи і донарахування податків. Співробітники управління внутрішньої безпеки самі виявляють корупціонерів, але від інформації жителів області не відмовляються. Закликають скаржитися на несумлінних працівників відомства саме до них або телефонувати на гарячу лінії фіскальної служби України у Києві.

«Відносно будь-якої інформації працівників податкової служби, митниці, звертайтеся безпосередньо на «Пульс» – гаряча лінія, безпосередньо до нашого підрозділу, який розташований у відомстві ГУ ДФС у Херсонській області – Ушакова, 75, особисто до мене звертайтеся. Ми будемо негайно реагувати на всю інформацію отриману від вас та вживати відповідні заходи», – прокоментував Сергій ФРОЛОВ.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН