Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні зібрали допомогу малозабезпеченим родинам

Виховувати моральність, людяність та милосердя потрібно не словами, а справами – це головний принцип роботи та переконання педагогічного колективу навчально-виховного комплексу №7 Херсонської міської ради. Тож педагоги, вихованці та їх батьки завжди активно приєднуються до благодійних акцій, які ініціює виконавчий комітет, служба у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради. Активно долучились і до благодійної акції «Від серця до серця», яка за традицією проходить у Дніпровському районі на початку нового навчального року  і спрямована на збір канцелярії, теплих речей, засобів гігієни та продуктів харчування для дітей, які опинились у складних життєвих обставинах та потребують допомоги.

Зібрані речі вихованці передали спеціалістам служби у справах дітей для надання допомоги діткам, які цього потребують – сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, у Дніпровському районі, на жаль, вистачає. Як розповідає начальник служби у справах дітей Лілія Лісовик: «На обліку у службі у справах дітей знаходиться 68 дітей, які опинились у складних життєвих обставинах, і ,звичайно,  всі речі , зібрані під час благодійної акції «Від серця до серця», знаходять своїх власників та допомагають дітям.  Вихованці навчально-виховного комплексу №7 – активні учасники благодійних акцій та завжди підтримують соціально незахищену категорію діток».

Серед зібраних малечею речей продукти харчування, теплий одяг, канцелярія та іграшки, засоби особистої гігієни. Вихованці розповідають про те, як збирали речі, що є найнеобхіднішими, та розуміють, що ця акція є дуже важливою, а зібрані речі допоможуть  дітям відчути,  що у них є друзі. Незабаром всі зібрані речі будуть передані до сімей, які потребують допомоги.

Добро і милосердя, патріотизм повинні виховуватись з малечку, переконані у навчально-виховному комплексі №7, тому наступною благодійною акцією буде допомога воїнам АТО, які захищають нашу країну на передовій.

Виконавчий комітет Дніпровської районної у м. Херсоні ради висловлює вдячність адміністрації, педагогічному колективу, вихованцям, учням навчально-виховного комплексу №7 Херсонської міської ради та їх батькам за небайдужість, , милосердя, моральне та патріотичне виховання підростаючого покоління херсонців.

Прес-служба виконавчого комітету Дніпровської районної у м. Херсоні ради

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН