Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Скадовську ясла-садок «Червона Шапочка» відзначив свій 30-річний ювілей

6 жовтня Скадовський комунальний заклад ясла-садок № 5 «Червона Шапочка» відзначив свій 30-річний ювілей. 
Під час урочистостей з вітальними словами до колективу закладу звернувся радник голови Скадовської районної ради Сергій Зеленюк, який разом із ширими словами подяки вручив колективу Грамоту Скадовської районної ради за самовіддану працю.
Добра та процвітання творчому молодому закладу бажали заступники міського голови Олександр Грищенко та Анатолій Розумний, в.о начальника відділу освіти Скадовської райдержадміністрації Тетяна Полєнок.  

Кращі працівники дошкільного закладу за активну життєву позицію, ініціативність та творче ставлення до роботи, високий рівень професіоналізму та багаторічну сумлінну працю отримали грамоти та подарунки від Скадовської міської ради.   

З теплими словами привітання до колективу звернулися директор «Південьторг – СК» Юрій Палюх, депутат міської ради, приватний підприємець Артур Терьохін, депутат міської ради, приватний підприємець Людмила Матвійчук, приватний підприємець Валентина Кипяткова. 

Багато привітань та побажань почули працівники від гостей, колег з інших садочків, батьків, що завітали на свято. І як кожен ювіляр, у день ювілею, колектив із вдячністю отримував подарунки.  

Господині свята приготували цікаву концертну програму разом з вихованцями садочку. Веселі, креативні й талановиті театральні постановки, хореографія й пісні свідчили про злагодженість та високу професійність майстринь педагогічної справи. 

skadnews.in.ua

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН