Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Урочисте закриття волонтерського табору для учасників АТО на острові Джарилгач проведуть учасники потягу “Труханівська Січ”

У вівторок, 10 жовтня, з Києва до різних міст України вирушить потяг єднання України «Труханівська Січ».  Про це на сторінці заходу у Фейсбук повідомляють його організатори.
 У ході акції, ініційованій волонтерами та громадськими діячами в рамках реалізації програми Президента України з підтримки Національної Єдності, завдяки спільній роботі за період з 19 квітня 2016 року було реалізовано вже 8 Потягів, в концепції яких на першому місті були питання підтримки і популяризації національно-патріотичного виховання молоді.
Згідно остаточного розкладу, 11 жовтня о 23:47 волонтерський агітпотяг прибуде до Херсона. А 12 жовтня о 21.00 потяг відправиться з Херсону до Запоріжжя. 
У плані заходів Проекту значиться і такий захід, як урочисте закриття волонтерського безкоштовного реабілітаційного табору для учасників війни та їхніх родин (за 2 місяці роботи ВОП відпочило близько 30 ветеранів з родинами) і толока (прибирання) заповідника на острові Джарилгач.
Загалом, пасажири цього поїзда, серед яких волонтери, студенти, школярі, громадські діячі та військові зі східних та західних областей, подорожуватимуть містами України упродовж 12 днів. Тобто 22 жовтня потяг «Труханівська Січ» повернеться у Київ. 
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН