Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Київські кардіохірурги провели виїзний прийом у Бериславі

Другий рік поспіль у Бериславі проводять виїзний прийом спеціалісти Київського міського інституту серця МОЗ України, який очолює Борис Тодуров.

Цього разу (28-29 вересня) за консультацією до столичних кардіологів звернулися 120 місцевих мешканців, 60 з них пройшли ультразвукове дослідження.

«Прийом був дуже насиченим. Прийшли хворі, які дійсно потребували консультації кардіологів і кардіохірургів. За це вдячність організаторам, які точно оповістили про потреби в таких консультаціях.  Як наслідок, на другий день прийому під час обстеження місцевої жінки було виявлено підозру на інфаркт. Дякуючи лікарям, які відреагували моментально, людину було госпіталізовано, що попередило настання інфаркту», – розповів кардіохірург Назар Озерянський.

«Заступником головного лікаря було організовано приїзд всіх лікарів округу (приблизно 40 осіб), з якими ми провели бесіду щодо стану медицини в Україні. Вразило те, що не зважаючи на свій вік, всі лікарі готові до кардинальних змін в сфері охорони здоров’я і самі виявляють бажання навчатися нових знань. Це дуже позитивно вплинуло на мене, бо я сам не перестаю вчитися кожен день.

Ми вже другий рік приїжджаємо до Берислава для безкоштовного обстеження пацієнтів. Це стало традицією, яку підтримує народний депутат Іван Вінник. Завдяки йому хворим не потрібно їхати до Києва і проходити обстеження, яке іноді рятує життя.

Хочеться подякувати помічникам народного депутата Людмилі Васильєвій і Валерію Брусенському, без яких традиційна програма «Здорова нація» в Бериславі могла і не відбутися», – підкреслив Назар Озерянський.

Таврийские вести

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН