Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні у Херсоні виступає відомий піаніст

Цієї п’ятниці, 6 жовтня, у Великій залі Херсонського музичного училища виступить відомий український піаніст – Роман Коляда. 

Він приїхав до Херсона, щоб подарувати шанувальникам фортепіанної музики свої композиції із нового альбому «Expectancy», що в перекладі з англійської означає «Очікування».

Запис цього альбому відбувся 17 лютого 2017 року. Роман Коляда присвятив його покійному директору музея «Дім Чурльоніса» Стасісу Урбонасу, знайомство з яким надзвичайно вразило піаніста.

До альбому увійшло 18 музичних композицій.

6 жовтня о 18:00 херсонці почують нові творіння Романа Коляди, а також матимуть можливість взяти автограф у музиканта.

Для довідки: Роман Коляда – український піаніст-імпровізатор, композитор, журналіст, диякон.

Автор музичних альбомів: «Трійця» («Trinity») (2001), «Погляд в небо» («Look into the sky») (2008), «Танець любові та розлуки» («Love and separation dance») (2009), «Янголи повертаються» («Angels return») (2011), «Ethnolab» (2013) у складі проекту ТаРута feat. Роман Коляда, «Небесна сотня» (2014) у складі проекту ТаРута feat. Роман Коляда та альбому «Expectancy» («Очікування») (2017).

Крім музики, Роман складає вірші, і вже випустив чотири збірки: «Святі вітряки», «Чимчикуючи містом», «Пісні для читання», «Лю-мінор». Також він займається журналістською діяльністю та є дияконом Свято-Юріївської громади Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Наталя РОЖКОВАН

Херсонці

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН