Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Білозерському районі привітали освітян

Минулого вівторка освітяни Білозерщини відзначили професійне свято. Урочистий захід відбувся у Чорнобаївському НВК. У цей день традиційно нагородили кращих педагогів району, учні яких досягли вагомих результатів на обласному і всеукраїнському рівнях, пише Придніпровська зірка на Фейсбуці.

Подяками, грамотами і щирими словами вітань вчителів відзначили голова районної ради А.А.Науменко, перший заступник голови райдержадміністрації О.А.Журавленко, начальник відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації С.С.Колесніченко.

В рамках районної цільової програми роботи з обдарованою молоддю на 2016-2020 роки, вперше вчителі отримали щорічні одноразові стипендії. 

До концертної програми увійшли виступи вихованців Херсонського державного будинку дитячої творчості, учениці Станіславської ЗОШ Анастасії Іванушкіної. Приємною несподіванкою для запрошених стала поява на сцені Віктора Романченка, якого дуже тепло зустріли глядачі. Рівень підготовки свята можна оцінити за піднесеними відгуками від учасників, які надійшли на адресу відділу освіти, молоді і спорту.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН