Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В “Іграх Нескорених” у Торонто бере участь новокаховчанин

У міжнародних змаганнях “Ігри Нескорених”, які стартували сьогодні в Канаді, бере участь новокаховчанин.

Про це повідомляє NK-Online.tv.

34-річний Павло Стрюк наразі перебуває у резерві національної збірної. Він є офіцером Національної поліції України. Це зазначається на сайті змагання.

Павло Стрюк перебував у зоні проведення АТО з вересня 2014-го до серпня 2015-го року. Ніс службу біля населеного пункту Мар’їнка у складі 28-ої окремої механізованої бригади. Під час артобстрілу він отримав травму хребта.

Військовослужбовець має перший дорослий розряд з легкої атлетики. Впевнений, що саме захоплення спортом допомогло повернутися до повноцінного життя після травми. Любить ставити перед собою та досягати складні цілі. Участь в “Іграх Нескорених” — саме з таких.

Окрім Павла Стрюка у складі української збірної на Іграх Нескорених – чоловіки та жінки різного віку з Києва, Львова, Донецька, Хмельницького, Запоріжжя, Черкас, Жмеринки, Полтави, Луцька, Чернігова.

Довідка: Ігри Нескорених (Invictus Games) – міжнародні спортивні змагання серед військовослужбовців та ветеранів, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службового обов’язку, засновані Принцом Гаррі.

Слово Invictus означає «незламний» або «нескорений» і уособлює стійкість чоловіків та жінок, які зазнали серйозних поранень, однак знайшли в собі сили до нових звершень.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН