Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Володарка гран-прі «Чорноморських ігор» херсонка Єлизавета Волощенко представила нову пісню

В ефірі телеканалу «Скіфія» у прямоефірній програмі «Перехрестя думок» Ліза виконала пісню «Молюсь за тебе, Україно!», музику до якої написав відомий композитор, почесний громадянин Херсона Олександр Гоноболін. Разом зі своїм педагогом і продюсером Любов’ю Фогель переможниця XV «Чорноморських ігор» взяла участь у програмі.

Все почалось з конкурсу «Маленькі зірки». Тато Єлизавети звернувся за рекомендацією до вчителя вокалу Любові Фогель. Дев’ятирічна донька проявляла явний талант до співу. З тих пір почалась робота педагога, батьків й самої юної вокалістки.

На «Чорноморські ігри» потрапили спонтанно. Серед трьох заявок на участь трьох вихованців Любові Фогель саме Лізина не була підтримана. Але педагог звернула увагу організаторів на відео своєї вихованки. Потім був відбірковий тур у Києві. Всього надійшло півтори тисячі заяв, 300 дітей проходили прослуховування у Києві. На «Чорноморські ігри» були відібрані 56 юних вокалістів, в тому числі й Ліза Волощенко.

«Головне завдання педагога – допомогти розкрити талант дитини, який даний їй від Бога. Це комплексна робота вчителя, батьків і самої дитини. Тільки тоді ми матимемо результат. Я вважаю, що «Чорноморські ігри» – потрібний конкурс, тим більше безкоштовний для учасників. Організатори зробили все, щоб фестиваль став казкою на березі Чорного моря», – сказала педагог і продюсер Любов Фогель.

Фестиваль у Скадовську став сходинкою до успіху сьогоднішніх зірок української естради. І для херсонки Лізи Волощенко успіх на фестивалі зробив її ім’я відомим на всю Україну. Гала-концерт на День міста розпочався з композиції у виконанні Лізи. У прямому ефірі телеканалу «Скіфія» дівчинка виконала патріотичну пісню «Молюсь за тебе, Україно», музику до якої написав Олександр Гоноболін, відомий скрипаль і композитор.

https://www.youtube.com/watch?v=EA9EOuXq03I&feature=youtu.be

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН