Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Вихованці Сиваської спеціальної школи-інтернату Новотроїцького району розпочали новий навчальний рік разом із податківцями

Вже 18 років шефи їздять за 200 км від обласного центру, аби привітати малечу з різними святами. Діти вже знають, на які свята чекати подарунків і готують для гостей цілий концерт. Але виступають шефами податківці більше, ніж тричі на рік. Вони постійно допомагають школі-інтернату щось підлатати та оновити.

«Ми частково відремонтували їдальню школи, підтримуємо у належному стані деякі шкільні споруди, здійснюється часткова зміна обладнання школи, спортінвентарю. За необхідності ми купуємо канцелярську продукцію», – розповіла голова ради Херсонської обласної організації Всеукраїнської професійної спілки працівників органів ДФС Вікторія Арустамян.

Податківці запрошують вихованців та вчителів інтернату до Херсона. Обов’язковим є присутність представників підшефної школи-інтернату на урочистостях до професійного свята фіскальної служби. Підтримуючи існуючу традицію, шефи цього разу передали вихованцям спортивний інвентар, солодощі та подарунки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН