Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська школа №50 носитиме ім’я Романа Набєгова

Це перший приклад увічнення у місті Героя новітньої України. Колектив школи №50, де вчився Роман, разом із громадськістю міста, звернувся до депутатів Херсонської міськради із відповідним проханням.

Планується, що питання розглянуть на наступній жовтневій сесії. Сьогодні відбулась конференція за результатами громадського обговорення про привласнення навчальному закладу імені Набєгова Романа Валерійовича за участі депутатів міськради, міського голови, директора школи №50 та представників духовенства.

«Я дуже радий з того, що школа №50 носитиме ім’я Романа Набєгова. Він занесений до прісно поминальних молитов нашого храму, і щоранку ми молимось за упокій нашого сучасного Героя України. Його мати – Оксана є прикладом стійкості, після такої трагедії вона знаходить у собі мужність і підтримує інші родини у складних життєвих обставинах», – розповів настоятель храму Святої Трійці, протоієрей Євген Сидоренко.

27-річний молодший лейтенант міліції Роман Набєгов 2014 року пішов добровольцем у зону АТО у складі батальйону “Миротворець”. 29 серпня того ж року загинув в Іловайському котлі. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН