Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Високопосадовця Одеської ОДА вночі затримали за хабар

Служба безпеки України затримала керівника управління молодіжної політики та спорту В’ячеслава Березуцького.

Затримання проводилося близько 23 години 8 вересня на перетині вулиць Буніна та Рішельєвської. Про це пише Depo.Одеса з посиланням на “Думську“.

В автівці “Тойта”, що належить Березуцькому, знайшли $200 та 8 тисяч гривень. Сам чиновник стверджує, що ці гроші йому підкинуто.

За словами очевидців, затримання відбулося поруч за машиною високо посадовця, до якої прямував після вечері зі своєю знайомою в ресторані “Щастя”. В автівці, окрім грошей, були знайдені особисті речі та другий комплект номерів.

Видання пише, що за інформацією його джерел, Березуцький вимагав та отримав хабар за оформлення якихось тренерських документів.

Наразі офіційних коментарів від СБУ щодо події немає.

В’ячеслав Березуцький – один із засновників одеського “Автомайдану”, учасник революції 2014 року. Призначення в ОДА отримав при Саакашвілі. У липні 2016 він посварився з “командою реформаторів”, назвавши колег “пройдисвітами. Проте працювати в адміністрації він продовжив.

Згідно з декларацією, у Березуцького немає ані будинку, ані машини (в тому числі “Тойоти Авалон”, в якій його затримали), а живе він на одну зарплату, яка склала в минулому році 56 тисяч 590 грн, або 4715 грн на місяць.

ФОТО: Facebook/Леонід Іванішко

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН