Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ВІдбувається модернізація озброєння ЗСУ у відповідності до стандартів НАТО

Танк PT-17, окрім прямої демонстрації того, що Україна вже на постійній основі бере участь в таких масштабних та технологічно-складних проектах, як створення нових високотехнологічних машин, доводить, що “Укроборонпром” готовий до модернізації озброєння Збройних Сил України у відповідності до стандартів НАТО.

“Це доказ нового рівня українського оборонної промисловості, який став можливим завдяки розірваним у 2014 році ланцюгам, які зв‘язували українську оборонну промисловість з Росією. Це доказ того, що “Укроборонпром” інтегровано в міжнародну спільноту, це доказ довіри до української інженерної думки та її професіоналізму, того, що не тільки Україна відкрита для країн НАТО, але і самі члени Альянсу відкриті для України”, – прокоментував Генеральний директор ДК “Укроборонпром” Роман Романов.

У випадку відповідного замовлення з боку Міноборони, “Укроборонпром” готовий провести всі роботи для організації постачання або ліцензійного виробництва в Україні передових електронних та інших компонентів від країн-членів НАТО для модернізації української бронетехніки за стандартами Альянсу.

Укроборонпром

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН