Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці досягають успіху у власній справі завдяки своїм знанням, вмінню ставити перед собою мету і досягати її, – Олена Урсуленко

Традиційно у першу неділю вересня підприємці відзначають своє професійне свято, адже чимало українців за роки незалежності відкрили власну справу. Для розвитку економіки – це важливо, бо це, в першу чергу, зайнятість населення, робочі місця. Хоча в нашій країні бути підприємцем – складно: законодавство постійно змінюється, є банківська нестабільність, тож і доводиться представникам малого і середнього бізнесу весь час “виживати”, думати креативно, аби власна справа процвітала.

Але у свята підприємці говорять лише хороше. Урочистості до Дня підприємця відбулись традиційно в Херсонському академічному музично-драматичному театрі імені Миколи Куліша.

Побувала на чудовому заході, присвяченому Дню підприємця. Організоване свято головою ради підприємців Херсонської області, депутатом облради Юрієм Рожковим (фракція «Солідарність»). День підприємця вважаю і своїм професійним святом. Я впевнена, що підприємці – це люди, які досягли успіху у власній справі лише завдяки своїм знанням, вмінню організовувати людей, ставити перед собою мету та досягати її. З іншого боку, як представник влади, стикаюсь з тим, що дуже часто їм це вдалось наперекір, а не завдяки допомозі владних структур. Але маю надію, що зовсім скоро у Херсоні запрацює у нормальному режимі ЦНАП, буде введене електронне урядування, що полегшить життя бізнесменам, дасть можливість розвиватись, а не оббивати пороги владних кабінетів. Хочу подякувати всім, хто взяв на себе відповідальність за свої родини й своїх працівників, хто сплачує податки до міського бюджету – це ваш внесок у розвиток міста. Я знаю, скільки сил забирає ведення власної справи. Це цілодобова робота без вихідних і планових відпусток. Хочу побажати всім підприємцям Херсона сімейного затишку, любові і підтримки рідних й друзів, міцного здоров’я та процвітання“, – прокоментувала секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН