Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці можуть сплатити земельний податок до 29 серпня

На Херсонщині найчисельніша категорія платників – це платники земельного податку, тобто землекористувачі. Їх по області 450 тисяч. Але багато хто має пільги і гроші беруть лише з двох третин цієї кількості. Всі вони до 1-го липня мають отримати відповідні повідомлення-рішення. Кінцевий строк сплати припадає на 29 серпня 2017 року.

Олена Грищук, начальник управління податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Херсонській області повідомила наступне: «Хочу звернутися до жителів Херсона, до платників податків. Хто не отримав податкове повідомлення-рішення, звертайтеся на Кулика, 143-а і не забувайте про те, що інформацією щодо нарахування володіють квартальні. На сьогодні дуже багато платників просять їх взяти на облік – з заявами звертаються. Заява подається за місцем обліку платника податків».

На відміну від податку на житло, земельний справді залежить від статків платника. Власники великих ділянок сплачують серйозні суми, а маленьких – копійки. Але іноді доходить до смішного. Сума податку менша, ніж вартість конверту, в якому надсилають платіжку.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН