Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Сьогодні міський голова Херсона і нардеп інспектуватимуть дорогу по вулиці Кримській

Про стан справ на одній з вулиць Херсона написав на Фейсбук народний депутат України Олександр Співаковський, до якого звернулися люди, що мешкають на вулиці Кримській і давно потерпають від бездіяльності місцевої влади:

 – Часи, коли люди мовчки «проковтували» зневагу до них чиновників різного ґатунку минули. Ми давно живемо в іншій країні. Проте інколи здається, що не всі це відчули.

Ще у травні цього року до мене звернулася група херсонців стосовно ремонтних робіт на проїзній частині по вулиці Кримська (яка до ремонту, до речі, була цілком придатною для руху автомобілів). Вже тоді люди занепокоїлись тим, що невідомо яка компанія розрила поряд з їхніми будинками всю дорогу, не надавши жодної інформації про мету та строки завершення робіт. На моє депутатське звернення міський голова Володимир Миколаєнко надіслав відповідь, у якій запевнив: ТОВ «Енергобудпроект-1» отримало від відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв’язку Херсонської міськради необхідний дозвіл на виконання ремонтних робіт у термін до 29.07.2017 року, а мета цих робіт – поновити дорожнє покриття до належного стану.

Проте вже минув майже місяць з «дедлайну», розриті дороги поросли травою, а міські чиновники чомусь досі демонструють повну індиферентність, хоча проблему не вирішено. Мешканцям району вже увірвався терпець, адже ще до риття цих окопів на дорозі вони й без того мали безліч проблем: з освітленням, водопостачанням, вивозом сміття. За кілька годин вони зібрали понад 50 підписів під зверненням до мене з вимогою якось вплинути на злочинну бездіяльність міської влади. Їх обурює те, що міські чиновники направо-наліво роздають невідомо яким фірмам дозволи на проведення ремонтних робіт на «центральній» для цього району дорозі.

Володимире Васильовичу, прошу Вас як очільника нашого міста втрутитись у цю ситуацію та якомога скоріше вирішити зазначені проблеми. Почитайте звернення: мешканцям вул.Кримської вже просто остогидло жити в таких умовах.

Прошу також надати доручення Інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона провести перевірку та накласти відповідні адміністративні стягнення як на ТОВ «Енергобудпроект-1», так і на тих недобросовісних мешканців, які спалюють сміття вечорами, отруюючи повітря та сусідів. Також, на мій погляд, слід провести службову перевірку діяльності Відділу доріг, який зобов’язаний детально вивчати всі заявки, аби не допустити недобросовісні підприємства до виконання ремонтних робіт.

А я вже найближчими днями звернусь до ДФС з вимогою провести перевірку зазначеного виконавця робіт. Такі недобросовісні фірми слід взагалі позбавляти ліцензій. І це має стати прикладом для всіх підприємців, які лише шкодять Херсону і херсонцям.

P.S. Щойно розмовляв з міським головою, домовилися, що завтра зранку разом із ним виїдемо на вул.Кримську, і вже там, прямо на місці будемо міркувати, як комплексно вирішити нагальні проблеми мешканців прилеглих кварталів — і з дорогою, і з освітленням, і з водопостачанням

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН