Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Гран-прі цьогорічного фестивалю-конкурсу „Зірки Прибрежного” завоював херсонський „Едельвейс”

У курортному Лазурному на узбережжі Чорного моря вдев’яте відбувся хореографічний конкурс. Його учасники – творчі дитячі та юнацькі колективи з усієї України щороку приїздять до заміського центру відпочинку „Прибрежний” і показують результати роботи за навчальний рік.

Херсонський художній колектив „Едельвейс” п’ять років поспіль є учасником фестивалю і незмінним переможцем (1 і 2-і місця). Цього року головна нагорода заслужено дісталась юним херсонцям.

Ми хочемо подякувати всім, хто організовує цей фестиваль. Для дітей є можливість проявити себе, вони хочуть сюди приїхати, продемонструвати те, чому навчились протягом року. Також вони тут оздоровлюються та знаходять нових друзів. Атмосфера фестивалю цьому сприяє”, – розповіла керівник народного художнього колективу „Едельвейс”, відмінник освіти Світлана Якуба.

Небагато із творчих колективів мають таку тривалу історію. „Едельвейс” засновано в 1984 року, зараз діє при Херсонському Центрі дитячої та юнацької творчості. У репертуарі – народні, класичні та сучасні хореографічні постановки. „Едельвейс” вже четверте десятиліття приймає до себе дошкільнят і випускає повнолітніх юнаків та дівчат, вчить їх мові танцю, грації та красі, яку вони збережуть назавжди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН