Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні розпочався новий соціальний проект

У Херсоні триває соціальний проект «Лавка біля під’їзду», завдяки якому на подвір’ях міста з’являються комфортні лавочки. Важливо, що взяти участь у проекті мають можливість багатоквартирні будинки, які створили ОСББ.

Проект започаткований народним депутатом України Олександром Співаковським. Так нещодавно з’явились ще дві гарні та зручні лавочки у дворі між будинками, які розташовані за адресами Тарле, 2 та 49-ї Гвардійської дивізії, 28.

Про комфорт говорять мешканці будинків, які радіють цій події: «Вдячні людям, які надали нам ці чудові лавочки. В мене п’ять дітей, тому я зацікавлений, щоб двір ставав ще краще», – розповідає Азат Султанян.

А ось Ніна Пушнова, член правління ОСББ «Гвардійське» додає: «Встановили лавочки на дитячий майданчик і всі задоволені, адже тепер батькам зручно проводити час із дітьми на прогулянках».

Як виявляється, стати учасником проекту досить просто, говорить мешканець однієї з багатоповерхівок, який вирішив зробити подвір’я краще і тому звернувся до голови ОСББ із пропозицією написати заявку до громадської приймальні народного депутата України Олександра Співаковського.

«Коли я дізнався про те, що народний депутат із нашого виборчого округу Олександр Співаковський організував таку чудову акцію, поговорив із головою нашого ОСББ. Звернулися до приймальні депутата і там швидко відреагували на наше прохання», – говорить Олександр Керецман, мешканець багатоповерхівки.

Зважаючи на те, що херсонські ОСББ не можуть самотужки справитися зі всіма проблемами, коли треба терміново щось полагодити, віднайти гроші для речей, які покликані зробити життя комфортнішим, не завжди є можливість. І саме тут на допомогу приходить проект «Лавка біля під’їзду».

Олексій Саковніч, помічник народного депутата України Олександра Співаковського розповідає, що проект буде довготривалим: «На даний час у нас вже є 15 звернень від громадян, щодо участі в акції і продовжують телефонувати та просити про допомогу. Думаю, встигнемо зробити комфортнішими ще багато подвір’їв Херсона, адже проект розрахований на рік-два».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН