Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонські ЗМІ пишуть про причину зменшення кількості маршруток у місті

Комунальне підприємство «Херсонкомунтранссервіс» обслуговує десять міських маршрутів. Ефективну щоденну роботу цих маршрутів повинні обслуговувати 213 автобусів різної пасажиромісткості. Сьогодні вийшло на маршрути лише 130 автобусів. 

Станом на 30.06.2017 р. на маршрути виходило 140 автобусів і про те, що з кожним днем їх кількість зменшується, ми повідомляли на нашій сторінці. Те, що така тенденція існує підтвердив і липень місяць. 

Підприємці укладають договори з підприємствами – перевізниками та ставлять свої автобуси на обслуговування міських маршрутів. Чи не щодня до КП «Херсонкомунтранссервіс» письмово звертаються підприємці-перевізники, які повідомляють про розірвання умов договору ( автобуси маршрути припиняють обслуговувати) або з проханням відстрочити виконання умов договору по сплаті маршрутних листів. Дійсно з кожним днем ситуація погіршується і все більше зауважень, скарг, нарікань з боку херсонців, які не отримають якісних послуг. Але свою обґрунтовану позиції мають і підприємці, пише Херсон.Daіly

Далі у статті повідомляється про те, що не можна допустити транспортного колапсу у місті і провести обговорення з перевізниками щодо виходу з ситуація, яка склалася. При цьому, всім зрозуміло про що йде мова – прагнення підняти вартість проїзду у міських маршрутках. а отже те, чим зараз займаються херсонські підприємства-перевізники, можна назвати шантажем городян.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН